До уваги вступників до бакалаврату

ПРОДОВЖЕНО РЕЄСТРАЦІЮ ДЛЯ УЧАСТІ У ВСТУПНИХ ІСПИТАХ ДО БАКАЛАВРАТУ

З огляду на ситуацію в державі Міністерство освіти і науки України ухвалило рішення (http://testportal.gov.ua//wp-content/uploads/2022/04/UTSOYAO_Pro_prodovzhennya_reyestratsiyi.pdf) про продовження термінів формування реєстраційних карток для участі в національному мультипредметному тестуванні (https://testportal.gov.ua/upravlintsi-v-galuzi-osvity-povidomyly-pro-osoblyvosti-vstupnoyi-kampaniyi-2022-roku/). Такі картки можна сформувати до 19 квітня.

Нагадаємо, що для організації вступних випробувань на бакалаврат потрібна підтверджена інформація про потенційних учасників цих випробувань. Таку інформацію буде отримано з бази даних реєстрації для участі в ЗНО. Щоб зрозуміти, як Вам діяти, ознайомтеся, будь ласка, із інформацією на сайті Українського центру якості освіти (https://testportal.gov.ua/prodovzheno-reyestratsiyu-dlya-uchasti-vstupnyh-ispytah-do-bakalavratu/?fbclid=IwAR1__osMMwn3NDlOjtjshY5jLisXp-Zxl2LNTk6g4H3F6znB7OQMvTvxfR4), зауважимо, що пізніше, в травні, кожний, хто зареєструвався для участі в ЗНО, на своїй Інформаційний сторінці обов’язково повинен підтвердити бажання складати це тестування, а також повідомити організаторам про те, у якому регіоні він / вона перебуватиме в липні

Джерело: ПК НПУ імені М.П.Драгоманова: https://vstup.npu.edu.ua/vazhlyva-informatsiia/lyst-poiasnennia-mon-shchodo-zno-z-matematyky-2.