День пам’яті та примирення

8 травня 2022 року Україна спільно з усім цивілізованим світом відзначає День пам’яті та примирення, а також День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У ці дні ми згадуємо і вклоняємося сміливості й відвазі тих, хто віддав своє життя заради майбутнього дітей, заради мирного життя, аби НІКОЛИ ЗНОВУ. Ті події мали б застерегти від повторення подібної страшної катастрофи, яка принесла смерть і розруху багатьом містам та країнам світу.

Проте сьогодні українці змушені знову захищати свої землі вже від російського окупанта, який посягнув на нашу незалежність та суверенність. 74 дні українські воїни героїчно виборюють перемогу, свободу та можливість жити в цивілізованому й мирному світі. Ця війна об’єднала усіх українців та показала справжніх друзів, які підтримали нашу державу у цій боротьбі проти імперських амбіцій російського агресора.

Але цей день нагадує й про те, що зло ніколи не переможе і буде нести відповідальність за кожен вчинений злочин. Тож пам’ятаємо, боремось, переможемо!