З Днем народження нас, дорога Драгоманівська родино!

🥳 З Днем народження нас, дорога Драгоманівська родино! 🎉🎂🎁🎈🎊

187 років нашої славної історії!!! 💙💛

⏳ 4 грудня 1834 р. відбулось фактичне відкриття при Київському університеті Св. Володимира «особливого виховного закладу» – Педагогічного інституту, який спочатку став Київськими вищими педагогічними курсами, потім Київським інститутом народної освіти імені М.П. Драгоманова, а згодом Українським державним педагогічним університетом імені М.П. Драгоманова. А після 1997 року, коли нам було надано статус «НАЦІОНАЛЬНОГО», перетворився у Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова.

187 років плекаємо любов ♥️ до професії вчителя, 🧑‍🏫 бо вважаємо її не просто фахом, а душевним покликанням.

Ми ті, хто вже 187 років за В. Сухомлинським «серце віддаємо дітям»…

Дорогі драгоманівці, щиро вітаю вас з нашим ще одним роком, протягом якого ми багато чого здобули й досягнули, проте попереду на нас чекає ще багато нових перемог, нових світлих облич, які прагнуть здобути свою спеціальність і реалізувати себе у житті!

Тож бажаю кожному міцного здоров’я у цей нелегкий для України та світу час, життєвої енергії, сили і витримки, нехай на Вашій життєвій дорозі буде більше приводів для радості, щастя й любові і менше – для суму! Нових звершень, досягнень і успіхів нашому колективу!

Щиро Ваш
ректор Віктор Андрущенко